Футболістки УДПУ стали срібними призерами Кубка України

Спорт

Футболістки УДПУ

В підгрупі УДПУ перших двох суперників розтрощили по 9:0 – Кременцю забивали Янчук П.-3; Семенюк Ю. -2; Вороніна А.-1; Бічуй І.-2; Моспан Л. -1. а Львівській Політехніці Бічуй Іра-3; Семенюк Юля-3; Янчук Поліна-2; Моспан Ліля-1.
В третьому матчі УДПУ виграли 5:0 у Камянець-Подільського національного університету (Янчук П. -3; Бічуй І. -2.) і тим самим посіли перше місце у підгрупі із 100-відсотковим результатом (і різницею м’ячів 23:0)

Сьогодні у фіналі нажаль поступились 2:1 дуже хорошому супернику "ХДАФК" Харківській державній академії фізичної культури. Дали гарний бій, але нажаль в 1 таймі двічі помилились і получили в свої ворота 2 гола. В другому таймі вся перевага була на нашому боці, а як у суперника виникали моменти біля наших воріт то чудово діяли на своїх позиціях захисники та воротар. Юлія Семенюк у середині 2тайму відіграла один м'яч, могли відзначитись ще Янчук П. Бічуй І. і таж Семенюк Ю.

Хочеться відзначити, що за команду суперника грають всі гравці ФК"Житлобут-1, та ФК"Житлобут-2", які вже багато років є лідерами жіночого футболу в Україні та деякі з них входять до складу Національної збірної команди України.
Звичайно наші дівчата трішки розчаровані бо виглядали достойно проти гарного суперника. Але для УДПУ це непоганий результат. Переможець турніру, а саме ХДАФК будуть представляти нашу державу на Чемпіонаті Європи серед студентів в Сербії.

Інформація надана Володимиром Щербиною (УДПУ)

http://umanfootball.com.ua/news/news5/25415-futbolstki-udpu-stali-u-lvov-srbnimi-prizerami-kubka-ukrayini-sered-studentv.html

Благодарим Игоря Соболенко за предоставленную информацию для нашего сайта.
Футбол Уманщини від Ігоря Соболенк