Урочистого нагородження команд ФК "УТК"

Спорт

Футбольний сезон 2018-го року для ФК «УТК» став без перебільшення тріумфальним. Тепличники виграли буквально все, що могли! Перша команда до здобутого в червні кубка області поклала золоті медалі чемпіона Черкаської області а «УТК-2» став переможцем і першої обласної ліги! Тим самим вперше в історії футболу Уманщини команда нашого краю спромоглася зробити «золотий дубль»

(одночасно виграти і кубок і чемпіонат). А випадків такого собі «хет-трику» чи «треблу» (до дублю додали ще і перемогу в першій лізі) не було взагалі в історії обласного футболу!

І ось відбулося нагородження героїв сезону! Відбулося воно 23 листопада у приміщенні актового залу Уманського державного педагогічного університету імені П. Тичини, де завжди гостинно ідуть на зустріч тепличникам. Привітати керівництво, тренерів та гравців Футбольного клубу «УТК» завітали голова Уманської районної державної адміністрації Євгеній Данченко, голова районної ради Оксана Супрунець, голова Паланської ОТГ Петро Кучеренко, перший заступник Голови федерації футболу Черкаської області Володимир Фощій та віддані уболівальники.

Багато приємних слів було сказано на адресу тих, хто то чесно заслужив. Було чимало відзнак від Уманської районної державної адміністрації, від Уманської районної ради. Від керівництва міста Умань також було вручено вітання. І насам кінець медалі золоті знайшли всіх своїх власників. А в подарунок від УДПУ були виступи знаних далеко за межами області виконавців - чоловічого тріо «Гонта» та Анастасії Шинкарук.

Видео предоставлено на сайте Youtube.com: Олександр Солоп

http://umanfootball.com.ua/news/news3/15878-vdbulosya-nagorodzhennya-gravcv-trenerv-ta-kervnictva-fk-utk-komandi-yakogo-v-2018-mu-trumfuvali-v-oblasnomu-futbol.html

Благодарим Игоря Соболенко за предоставленную информацию для нашего сайта.
Футбол Уманщини від Ігоря Соболенка