В школах міста Умань пролунав останній дзвоник 2017 (3 Видео)

Одноклассники

26 травня у загальноосвітніх навчальних закладах міста на урочистих лінійках, присвячених успішному завершенню 2016/2017 навчального року, пролунав останній дзвоник для 424 випускників 11 класу, серед яких 41 претендент на нагородження золотою та 7 - срібною медалями.

Останній дзвоник ЗОШ №1

На свято «Останнього дзвоника» завітали представники виконавчого комітету Уманської міської ради, відділу освіти, вищих навчальних закладів, батьківської громади.

Слова шани за невтомну працю, терпіння, відповідальність за долю підростаючого покоління звучали в цей день на адресу вчителів та батьків в усіх загальноосвітніх навчальних закладах міста.

Останній дзвоник ЗОШ №8

«Дорогі випускники! Упевнений, що кожен із вас стане справжнім професіоналом у своїй справі. Наполегливо працюйте, сміливо долайте життєві труднощі, творчо ставтеся до справи. Завжди пам'ятайте свою рідну школу, учителів, досвід старших поколінь, історію рідної Умані», - сказав міський голова Олександр Цебрій.

Останній дзвоник ЗОШ №9

Після свята одинадцятикласників чекає державна підсумкова атестація. Тож успішних вам іспитів, дорогі випускники!

http://uman-rada.gov.ua/index.php/novyny/item/9145-v-shkolakh-mista-uman-sogodni-prolunav-ostannij-dzvonik-dlya-424-vipusknikiv

Видео предоставлено на сайте Youtube.com: TV Uman