Відбулася презентація книги "Історія футболу Уманщини"

Спорт

19 квітня я нарешті видохнув з полегшенням. Не люблю по життю незавершенних справ. Чверть віку писалася книга про історію нашого місцевого футболу.

"Більше року вона готувалася до друку. Більше місяця готувлася презентація. І ось можу чесно сказати - справа завершена. Ще буде віддруковано другий том. Але то вже без презентації))). Та і він вже вичитаний і змакетований. Пару місяців і він буде доведений до "запуску". А там вже хто захоче - зможе почитати все. Але то забіг вперед.

А покищо щиро вдячний всім, хто підтримував при написані і при виданні. Це всі, хто допоміг зі збором по крихтам матеріалів. Це чудовий колектив поліграфічного підприємства "Візаві". Це УТК (і особисто Гордій М.В), що допоміг віддрукувати перший том (і його отримали в дарунок всі бажаючі на презентації). Щиро вдячний тим, хто 19 квітня знайшов час і прийшов на презентацію, підтримали в цей для мене хвилюючий момент. Вдячний за гарні слова.

Ну а тепер книжка живе своїм життям. Бажаючі зможуть прочитати, оцінити, мати свою точку зору. Скажу так - писалося від мого імені, висловлював свою точку зору. Цікаво буде і в першому і в другому томі. Книга не писалася сухою мовою, цифрами чи т.п. (хоча і їх там дуже багато). Адже футбол - то емоції! Маю на право на власну точку зору, на свою оцінку. І маю на те сміливість, щоб їх висловлювати, хоча того декому і дуже не хотілось би. Про мотиви роботи моєї бажаючі того дня змогли почути. Тут на сайті я для загала опублікую цю частину свого виступу.

Оскільки робота завершена - полегшено зітхаю і розвязуються руки, що дозволяє реалізувати ще творчі плани і наміри)))))

По завершенні всі бажаючі змогли отримати в дарунок екземпляр книги. А ветеранам футболу було ще організовано зустріч у теплому колі, щоб вони могли згадати свої звитяги на футбольних полях! Повірте - їм було що згадати. І вони помолоділи на десятки років при спілкуванні!

Наостанок для бажаючих мати кгижку "Історія футболу Уманщини". Поліграфічним підприємством "Візаві" було віддруковано також додатково тираж (і при потребі буде додруковуватися по мірі зацікавленості читачами). Книжку можна придбати власне у "Візаві" та у магазині "Soccer.biz.ua".

Благодарим Игоря Соболенко за предоставленную информацию для нашего сайта.
http://umanfootball.com.ua/news/news5/1769-yatran-80t-viborola-srbn-medal-kubka-ukrayini-sered-veteranv-35-.html

Футбол Уманщини від Ігоря Соболенка

Видео предоставлено на сайте Youtube.com: TV Uman