Mатч за 3 місце і фінал «SOCCER.BIZ.UA-ліги»

Спорт

фінал
ФК «УТК-Ятрань» – ФК «Бершадь 3:6 (1:1).
Арбітри: Баланюк Артем, Стасюк Сергій.
Голи: Казанюк Олександр (25), Потапов (12) – Онищук (26, 34), Пивовар (6, 36, 40), Мартинюк (28), Турчинський (28 а.г.)
Попередження: Бєлік – ФК «Бершадь.

Той випадок, коли у вирішальному матчі зійшлися дві найсильніших команди турніру. І при цьому фінал став апофеозом змагань, своєрідним знаком оклику.

З першої секунди обидві команди закрутили на майданчику такий вихор, що відірватися бодай на секунду було ризиковано - можна було пропустити щось цікаве. І так тривало буквально до фінального свистка. Втім про все докладніше.

Буквально в першій же атаці "Бершадь" ледь не відкрила рахунок. Мяч поцілив у поперечину і опустився вниз, вискочивши у поле. Гості апелювали до арбітрів, які взяття воріт не зафіксували. Тон матчу було задано. Пошів обмін гострими випадами.

Першими таки забили гості. Пивовару дали прийняти мяча в штрафному майданчику і він зміг пробити - 0:1. На перебіг гри це не сильно вплинуло. Точилася загалом рівна боротьба. Забити могли як одні так і інші. Але тепер це вдалося тепличникам. Потапов здорово розібрався в ситуації і з суперниками і точно пробив метрів з восьми.1:1. З таким рахунком команди і пішли на перерву, хоча моментів було неміряно! Достатньо сказати, що переповнений зал оплесками провів обидві команди на відпочинок!

На 5-й хвилині другого тайму вже "УТК-Ятрань" вийшла вперед. Це воротар суперника в боротьіб кулаками зіграв у мяч за межами штрафного майданчика. І Олександр Казанюк реалізував цей штрафний, потужним ударом знайшовши шпарину у "стінці" із всіх гравців "Бершаді". 2:1. Але не довго змогли потішитися номінальні господарі. Буквально за хвилину паритет на табло відновився. А ще за дві хвилини вже "Бершадь" реалізувала штрафний - 2:3!

Гойдалки на полі набували максимальної амплітуди. За голови хапалися симпатики обох команд почергово. І за пять хвилин до кінця основного часу гол таки трапився. У ворота "УТК-Ятрань". І буквально тут же, з того ж кута - ще один гол у ворота Артема Московського! 2:5! Здавалось би - все! Ні! !УТК-Ятрань" кидається всіма силами вперед. За дві хвилини до фінального свистка простріл Сергія Коломійця завершується автоголом у ворота "Бершаді" - 3:5! Тиск ще більший! Остання хвилина. Тепличники вже грають "ва-банк", знявши воротаря - у пять польових гравців. І Дмитро Казанюк скорочує рахунок до мінімум!!! 4:5! Лічені секунди до фінального свистка! Тепличники всіми силами кидаються в атаку. Але за дві секунди до фінального свистка Пивовар поцілив навісним ударом у порожні ворота і стало всім очевидно, що "Бершадь" - переможець фіналу і турніру!

Чудовий, видовищний матч подарували обидві команди!

За 3-4 місце

СК «Жашків» – ФК «Орлівка» 5:6 (2:4).
Арбітри: Андрощук Олег, Потайчук Вячеслав.
Голи: Бондар (15), Папаян (23, 29), Ковбасюк (6, 30) – Медвідь (16), Черванчук (1, 2), Поліщук (38), Вишневський (9), Наутяк (--20, 39).
Попередження: Лавренюк – СК «Жашків», Медвідь, Богданов – ФК «Орлівка».

Жашківчани і "Орлівка" і у втішному фіналі (так часто називають матч за третє місце - грають все ж команди, що програли у півфіналі) подарували глядачам надвидовищний поєдинок! Достатньо прослідкувати хоч коротко за тим як мінявся рахунок! Його відкрив "Жашків". Але до перерви вели в рахунку вже футзалісти Орілвки 4:2. В другому таймі "жашів" зміг відігратися і навіть вийти вперед 5:4!!! Залишалися дві хвилини до фінального свистка. І в цей час "Орлівка" змогла врятувати матч і вирвати драматичну перемогу!!!

Благодарим Игоря Соболенко за предоставленную информацию для нашего сайта.
http://umanfootball.com.ua/news/news1/1825-match-za-3-msce-fnal.html

Футбол Уманщини від Ігоря Соболенка