Олександр Цебрій подякував визволителями Умані за їхній подвиг

Светлый праздник - День Победы

4 березня міський голова Олександр Цебрій зустрівся з ветеранами Другої світової війни, які 72 роки тому разом з іншими солдатами визволяли місто Умань від німецьких окупантів.

Тадеуш Володимирович Скамський, Федір Романович Копилов і Катерина Харитонівна Шекстело пройшли фронтовими дорогами Другої світової війни, відважно боролися за визволення рідної землі від нацистських загарбників. Їм усім за дев’яносто, здоров’я все частіше підводить, даються взнаки бойові поранення, та для сивочолих ветеранів це не причина, щоб пропустити зустріч зі своїми товаришами. Крім того, це гарний привід вкотре одягнути парадну форму, всю в орденах і медалях – заслужених відзнаках держави за їхній неоціненний подвиг заради майбутнього України.

Олександр Цебрій від імені усіх уманчан сердечно подякував ветеранам за подвиг, який є прикладом справжньої любові до рідного краю, побажав міцного здоров’я, наснаги і родинного затишку. Міський голова вручив визволителям Умані подарунки, квіти та листівки і пообіцяв і надалі робити все можливе, аби вони відчували себе потрібними суспільству громадянами.

Розчулені теплими словами і щирою турботою, ветерани подякували Олександру Володимировичу за те, що міська влада не залишає їх поза увагою, а усіляко підтримує навіть у ці нелегкі часи.

Нагадаємо, днями Олександр Цебрій завітав на гостину до 91-літнього визволителя Тадеуша Скамського і подарував водонагрівач, про який довгий час мріяла родина ветерана.

Благодарим УМАНСЬКУ МІСЬКУ ВЛАДУ за информацию

http://vk.uman-rada.gov.ua/index.php/novyny/5780-oleksandr-tsebrii-podiakuvav-vyzvolyteliamy-umani-za-ikhnii-podvyh

Видео предоставлено на сайте Youtube.com: TV Uman