Фінал Кубку Уманського району знову став святом для уболівальників!

Спорт

Фінал Кубку Уманського району 2015 року.

"Паланка" - "Локомотив-Свобода" 2:1
23 серпня. Умань. Стадіон "Уманьферммаш". 600 глядачів.
Арбітри: Артем Баланюк, Євген Слободяник, Володимир Щербина
"Паланка": Махотін, Драч, Сухарь (20, Терещенко), Глинський, Плюта (70, Облогін), Рудь, Тарасюк, Коломієць, Медвідь, Ярошук (81, Потайчук), Баджурак.
"Локомотив-Свобода": Костюк, Верещак (76, Плис), Шумко (Єжаченко А.), Карандевич, Коваль, Рябченко (52, Рудий), Калініченко, Нагорняк (71, Байда), Проценко, Дубенчук (53, Савранський), Скарженюк.
Голи: Медвідь (14), Глинський (68) - Карандевич
Попередження: Сухарь, Тарасюк - Нагорняк
Євген Слободяник, Артем Баланюк, Володимир Щербина. І відпрацювали без зауважень!

За традицією, сформованою в останні 5 років, вирішальний поєдинок за кубок Уманського району був приурочений до Дня Незалежності. І сам по собі став вкотре справжнім святом і порадував чисельних уболівальників. Тепер поєдинок відбувся на центральному полі стадіону "Уманьферммаш" (за сприяння керівника ПАТ "Уманьферммаш" А.В.Ліпкана). І теплого серпневого дня на трибунах вмостилося більше ніж пів тисячі глядачів.

В передматчевих прогнозах фаворитом проглядалася Паланка. Але це рівним рахунком нічого не означало - на полі всі в рівних умовах. До того ж не забуваємо - це кубок! Це кубок Уманського району, дєтка)))) Той же "Локомотив-Свобода" не просто так опинився у фіналі. Для цього йому довелося здолати той же "Базис", що до цього володів і цим трофеєм і чемпіонським титулом! Отож нічого для мене особисто дивного не було в тому, що з перших хвилин гравці у формі славетної "Барселони" не збиралися здаватися на милість опонентам у кислотно-жовтому (обидві команди на фінал вийшли у новенькій формі). Не знітив залізничників-свободівців і пропущений гол на 14 хвилині - послідувала відповідь вже за 5 хвилин.

У другому таймі певну перевагу мала гравці "Паланки". Але в їх діях часто-густо проглядалися зайвий індивідуалізм і знервованість. Тому вони, коли таки створювали моменти, їх транжирили. До того ж чудово діяв голкіпер "Локомотива-Свободи" Анатолій Костюк. Але і він був безсилим на 68-й хвилині, коли Віталій Глинський майстерно виконав штрафний. В час, що залишався, одні хотіли збільшити перевагу, інші старалися відігратися. Але більше забитих мячів не було. А відтак перемогу святкували футболісти "Паланки". А переможених не виявилося. Як на полі так і на трибунах. Кубок Уманського району знову викликав сплеск позитивних емоцій і ми не прощаємося з турніром а кажемо "До побачення!"

Благодарим Игоря Соболенко за предоставленную информацию для нашего сайта.

Футбол Уманщини від Ігоря Соболенка

http://umanfootball.com.ua/news/news2/1372-fnal-kubku-umanskogo-rayonu-znovu-stav-svyatom-dlya-soten-ubolvalnikv.html