Пам’ятаємо та цінуємо Ваш подвиг

Светлый праздник - День Победы

Uman Tank

Сьогодні в День пам’яті та примирення уманська громада вшанувала пам'ять загиблих в роки Другої світової війни, поклавши вінки та квіти до пам’ятного знаку «Танк Т-34», що на площі Перемоги та до Меморіального комплексу по вул. Київській.

8 травня, напередодні 70-ї річниці Перемоги над нацизмом в Європі, виконуючий обов’язки міського голови Олександр Цебрій зустрівся з ветеранами війни." Олександр Володимирович подякував ветеранам за їх життєвий подвиг: «Минають роки, покоління змінює покоління, але доки існуватиме на своїй землі українська нація – у цей день країна вклонятиметься вам, солдати Перемоги».

Очільник міста з нагоди знаменної події нагородив учасників бойових дій 1941-1945 років Почесними грамотами виконавчого комітету Уманської міської ради. Федір Романович Копилов, визволитель м. Умані від фашистських загарбників, також отримав Почесну грамоту Ради Організації ветеранів України.

По закінченні урочистої частини ветерани переглянули невеликий святковий концерт.

Благодарим УМАНСЬКУ МІСЬКУ ВЛАДУ за информацию и фото.

http://uman-rada.gov.ua/index.php?option=com_content&view=article&id=3208:2015-05-08-09-24-13&catid=1:announcement&Itemid=2

http://uman-rada.gov.ua/index.php?option=com_content&view=article&id=3213:2015-05-08-18-04-54&catid=1:announcement&Itemid=2