Уманські хореографічні колективи отримали гран-прі

Культурная жизнь

Дружки-подружки

Хореографічний колектив "Дружки-подружки" на Міжнародному фестивалі мистецтв "Соняшник" у м. Києві 14 березня 2015 року. В центрі - керівник колективу Вікторія Глобчак.

У березні 2015 року в м. Києві пройшов Міжнародний фестиваль мистецтв «Соняшник». Місто Умань на ньому представляли два хореографічні колективи: дитячий танцювальний колектив «Крок вперед» та колектив, що не має вікових обмежень «Дружки-подружки» (керівник обох колективів - Вікторія Глобчак). Більше ста номерів були представлені на розсуд висококваліфікованого журі, однак лише нашим уманським колективам вдалося вибороти Гран-прі аж у двох номінаціях: «сучасний танець» та «народний танець».

Виступ на фестивалі - перший танок "Черевички", наступний - "Молитва за Україну"

Зупинятись на досягнутому танцювальні колективи «Крок вперед» та «Дружки-подружки» не планують! Адже «Крок вперед» лише нещодавно повернувся із призовим місцем із престижного телевізійного проекту «Створюй своє майбутнє зараз», який проходив у колонній залі Київської міської державної адміністрації, і тепер готується представляти місто Умань на Міжнародному конкурсі «Галицькі самоцвіти» у квітні у м. Львів. «Дружки-подружки» отримали запрошення на фестиваль народного танцю до Івано-Франківська і планують достойно представити Уманщину на цьому проекті у травні.

Вітаємо всіх учасників танцювальних колективів «Крок вперед» та «Дружки-подружки» із черговими перемогами та бажаємо подальших злетів та творчих успіхів.

Благодарим УМАНСЬКУ МІСЬКУ ВЛАДУ за информацию
http://uman-rada.gov.ua/index.php?option=com_content&view=article&id=2889:2015-03-30-09-29-36&catid=1:announcement&Itemid=2