Федерація футболу Уманського району

Спорт

Sobolenko

5 березня в Будинку футболу в Києві відбулася 5 звітно-виборна конференція Асоціації аматорського футболу України. Вперше на такому поважному форумі (достатньо сказати, що більшість делегатів конференції наступного дня були учасниками конгресу ФФУ) був представник футболу Уманщини. Того більше - на такому високому рівні нагороду за виконану роботу отримала Федерація футболу Уманського району!
Зі звітом про підсумки роботи організації за останні чотири роки виступив її президент Федір Шпиг:

«За 17 років діяльності Асоціації нам вдалося зростити, без перебільшення, величезну армію прихильників аматорського футболу. Переважна частина відомих українських футболістів розпочинали свій шлях з турнірів „Шкіряний м’яч“. У 2011-2014 роках ми зуміли збільшити кількість учасників „Шкіряного м’яча“ та проводити змагання вже у чотирьох вікових групах (гравці віком від 11 до 14 років або понад 500 тисяч дітей кожного змагального сезону)».

Після цього відбулося обговорення. Всі виступаючі високо оцінили роботу ААФУ. І в результаті одноголосно було оцінено на "задовільно" (при цьому навіть пожалкували присутні, що процедурою не передбачено іншої позитивної оцінки)
Після того, як було затверджено звіт Ревізійної комісії, пройшли вибори президента ААФУ. На безальтернативній основі одноголосно були подовжені на наступні чотири роки повноваження Федора Шпига. Першим віце-президентом залишився Олександр Каденко, а віце-президентами організації стали Тарас Клим та Андрій Біба. Також було обрано нові склади виконавчого комітету, КДК ААФУ та Ревізійної комісії ААФУ.

На завершення двогодинної роботи відбулася приємна процедура нагородження. За результатами чотирирічної праці з 2011 по 2014 рік, дипломами, вимпелами та м’ячами було нагороджено регіональні федерації футболу – Київську обласну федерацію футболу (1 місце), Кіровоградську обласну федерацію футболу (2 місце) та Рівненську обласну федерацію футболу (3 місце). Крім того, медалі за заслуги ААФУ отримали президент ФК ОДЕК (Оржів) Мирон Чернецький, а також колишні віце-президенти Асоціації Василь Антонюк та Іван Гайворонський.

За вагомий внесок у розвиток аматорського та дитячого футболу в Україні почесними грамотами Асоціації аматорського футболу України були нагороджені вчителі фізичного виховання, представники мас-медіа. А також було відзначено і нагороджено і дві районні федерації футболу. Першою з них стала Федерація футболу Уманського району! Це висока оцінка на всеукраїнському рівні зробленого в Уманському районі! Дуже приємно, що наша робота залишається непоміченою і це додатково підкреслює, що ми на вірному шляху!

Наостанок учасники конференції спілкувалися у неформальній обстановці. Багато знайомих, яких дуже приймно було зустріти. Багато питань обговорювалося. Із задоволенням отримали у подарунок щорічник "Футбол Уманщини 2014 року" Олександр Каденко, віцепрезидент Асоціації, віктор Безсмертний, очільник Кіровоградської ОФФ, Валентин Загоруйко, через якого проходить інформація по всім гравцям і командам України та інші... До всіх цих людей ставлюся з повагою.

Благодарим Игоря Соболенко за предоставленную информацию для нашего сайта.

Футбол Уманщини від Ігоря Соболенка

http://umanfootball.com.ua/news/news1/1171-robota-federacyi-futbolu-umanskogo-rayonu-bula-vdznachena-na-vseukrayinskomu-rvn.html