До 100-річчя легендарного лікаря

Наша память

Malushko 100 years old

23 лютого уманська громада вшанувала пам’ять знаної людини, легендарного лікаря, Почесного громадянина міста Умань, ветерана Великої Вітчизняної війни Олександра Прокоповича Малюшка з нагоди 100-річчя від дня його народження. Вечір пам’яті пройшов у сесійній залі Уманської міської ради, на якому були присутні родина, колеги, однодумці, друзі, шанувальники діяльності лікаря-професіонала.

Вечір відкрила Людмила Лісова – учитель української мови і літератури ЗОШ №7, голова міського осередку «Просвіта». До присутніх звернулася заступник міського голови Людмила Кирилюк. Вона зауважила, що уманська громада горда з того, що трудова біографія, організаторський талант і здібності О.П. Малюшка нерозривно пов’язані з нашим містом і його людьми. «Прикро, що сьогодні ми згадуємо його з невід’ємним словом «був». Але попри все, людина живе – доки її пам’ятають. А ми – пам’ятаємо!», – зазначила Людмила Миколаївна.

Всі, хто виступав впродовж вечора, щиро, з любов’ю, повагою і великою вдячністю згадували лікаря і Людину з великої літери Олександра Прокоповича Малюшка.

Malushko 100 years old

Присутні змогли переглянути тематичні виставки, підготовлені працівниками краєзнавчого музею, архівного відділу, централізованої системи бібліотек.

Благодарим УМАНСЬКУ МІСЬКУ ВЛАДУ за информацию
http://uman-rada.gov.ua/index.php?option=com_content&view=article&id=2690:-100---&catid=1:announcement&Itemid=2


Помню!

Приятно увидеть знакомое лицо из прошлого и вспомнить добрым словом доброго человека и чуткого врача. Помню А.П. Малюшко, с которым так долго работал мой папа Е.М.Брозер, всегда отзываясь о нём положительно, с теплом, как о друге и коллеге. Добрая память - вечная память! Алла Зиливинская-Брозер, Нью Йорк.