В Умані відкрили головну ялинку

Как живешь, город?

Головнa ялинкa Умані

Струнка, пишна, пахуча ялинка – справжня окраса новорічних свят. Вона наче казкова принцеса веде за собою святковий настрій. Без лісової красуні не можна уявити святкування Нового року. Відкриття головної новорічної ялинки у центрі Умані відбулося у день Святого Миколая.

З привітальним словом до всіх учасників свята звернулась заступник міського голови Людмила Кирилюк, яка привітала дітей та дорослих з початком новорічних свят та зазначила: «Нехай ці свята – вісники оновлення, мрій і сподівань – принесуть добро, мир і достаток. Бажаю, щоб у новому році здійснилось все те, про що так давно мріяли. Будьмо оптимістами, будьмо будівничими добрих справ на користь Україні!».

Для малечі та гостей це було цікаве свято з піснями та танцями, на яке завітало багато казкових героїв, які закружляли із дітьми в запальному хороводі навколо ялинки.

В новорічній кареті, запряженій кіньми, прибув найочікуваніший персонаж свята – Дід Мороз. Охочі розказували йому вірші та брали участь у різноманітних конкурсах.

Благодарим УМАНСЬКУ МІСЬКУ ВЛАДУ за информацию
http://www.uman-rada.gov.ua/index.php?option=com_content&view=article&id=2470:2014-12-19-12-49-38&catid=1:announcement&Itemid=2