День Святого Миколая

Культурная жизнь

Наближається найбажаніше і найочікуваніше свято для дітвори – День Святого Миколая. Невидимою рукою він здійснює найзаповітніші дитячі мрії, викликає найпозитивніші емоції у малечі.

До свята волонтери навчально-виховного комплексу «Загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів № 7 – колегіум» провели акцію «Подари дитині іграшку», під час якої за сприяння своїх батьків, друзів, знайомих, підприємців збирали іграшки для дітей, які потребують особливої уваги.

18 грудня заступник міського голови Людмила Кирилюк, волонтери завітали на свято до вихованців комунального закладу «Уманський навчально-реабілітаційний центр Черкаської обласної ради» та подарували дітям подарунки, солодощі і фрукти, а від очільника міста Олександра Цебрія - підписку на дитячі розвиваючі журнали.

«Це свято віри, світла і добра. Цього дня жодна дитина не повинна залишатися без уваги дорослих. Приємно відчувати, що долучаєшся до гарної справи: дарувати радість. А ще наші візити — це свідчення постійної уваги влади міста до колективів дитячих закладів. Тож, робімо добро за покликом серця і памятаймо, що Святий Миколай в кожному з нас!», зазначила Людмила Миколаївна.

Також гості закладу взяли участь в концертно-ігровій програмі, під час якої приємною і бажаною для малечі була зустріч з Миколаєм. Дітки розказували йому вірші, свої побажання, співали пісні, танцювали.

Благодарим УМАНСЬКУ МІСЬКУ ВЛАДУ за информацию
http://www.uman-rada.gov.ua/index.php?option=com_content&view=article&id=2472:2014-12-19-14-14-52&catid=1:announcement&Itemid=2