В Умані відбувся чемпіонат міста з футболу

Спорт

Фінішував чемпіонат міста з футболу, в якому взяли участь 7 команд, а саме Уманського державного педагогічного університету, Уманського національного університету садівництва, Уманського гуманітарно-педагогічний коледж, „Уманьферммаш”, „Зоря”, „Легіони”, „Іллічівець”.

Змагання проходили за ініціативи федерації футболу міста Умані та підтримки відділу з питань фізичної культури та УМЦФН „Спорт для всіх”.

У матчі за 3-4 місце зустрілись команди „Легіони” та „Зоря”. Незважаючи на складні погодні умови, матч був цікавим. У першій половині „Легіони ” вели з рахунком 3:0, незадовго до закінчення матчу команда „Зоря” зуміла відігратись і основний час закінчився з рахунком 3:3. Після серії пенальті перемогу отримала команда „Зоря” і виборола почесне 3 місце.

У матчі за 1-2 місце зустрілись команди Уманського національного університету садівництва та Уманського державного педагогічного університету. З рахунком 2:0, перемогу отримала команда юнаків УДПУ та стала переможцем змагань.

http://uman-rada.gov.ua/index.php?option=com_content&view=article&id=2312:2014-10-27-14-39-11&catid=1:announcement&Itemid=2
Благодарим УМАНСЬКУ МІСЬКУ ВЛАДУ за информацию