Спортсмени зустріли День міста Умань перемогами

Спорт

День міста Умані, що відзначався 4 жовтня спортсмени зустріли участю у змаганнях та перемогами.

На центральному стадіоні міста відбулися спортивні змагання серед юнаків та дівчат зі стрітболу та волейболу.

У змаганнях зі стрітболу взяли участь 8 команд. Перемогу здобули юнаки шкіл №1 та №3, дівчата школи №3.

Дуже масовими та видовищними були змагання з волейболу у яких взяли участь команди вищих та загальноосвітніх навчальних закладів, сім команд дівчат та п’ять команд юнаків.

Переможцями серед дівчат стали команди Уманського гуманітарно – педагогічного коледжу та Уманської міської гімназії, серед юнаків - команди Уманського професійного аграрного ліцею та Уманської міської гімназії.

Змагання присвячені рідному місту провели і юні боксери у яких взяли участь 145 спортсменів з 13 міст Черкаської області та України.

Гарну фізичну та професійну підготовку показали вихованці Уманської дитячо – юнацької спортивної школи та боксерського клубу „Ринг”, тренерів Віктора Петриченка та Віктора Кабанова.

Переможцями стали: Дзюбейло Максим, Мосонзенко Андрій, Івасюк Валентин, Медвєдєв Анатолій, Кондратюк Михайло, Корчагін Дмитро, Ващенок Олександр, Хлипало Андрій, Михайленко Артур, Басинський Олексій, Возний Олексій, Іванчук Роман, Лейбенко Павло, Дзюбейло Костянтин, Завідняк Сергій, Шиманський Ростислав, Величко Кирило, Сливко Вадим, Василенко Владислав, Видрик Дмитро, Остапчук Дмитро.

Переможці турніру увійшли до складу юнацької збірної області і будуть захищати спортивну честь Черкаської області на чемпіонаті України.

03-05 жовтня у спортивній залі Уманського національного університету садівництва відбувся І тур клубного чемпіонату України з настільного тенісу у яких взяли участь 24 команди з центрального регіону України.

Місто Умань представляли 5 команд, представники ТК „Тайфун” Уманського національного університету садівництва та Уманського державного педагогічного університету.

Право виступати у першій фінальній частині цих престижних змагань вибороли три уманських команди, дві команди будуть грати у другому фіналі.

Благодарим УМАНСЬКУ МІСЬКУ ВЛАДУ за информацию

http://uman-rada.gov.ua/index.php?option=com_content&view=article&id=2266:2014-10-06-13-39-57&catid=1:announcement&Itemid=2