Понад два десятка платанів висадили на центральній вулиці м. Умань

Новости города

платани

Як раніше повідомлялось, робочою групою виконкому міської ради щодо озеленення центральної частини міста було визначено, що на центральній алеї на місці хворих каштанів будуть висаджені платани.
За висновками науковців – це дерево найкраще відповідає санітарним нормам, має найвищий показник шумо- та пило-захисту, надзвичайно стійке до хвороб, має гарний декоративний вигляд і тому згодом стане гарною окрасою центральної площі Умані.

01 жовтня за ініціативи виконуючого обов’язки міського голови, секретаря Уманської міської ради Олександра Цебрія, керівництво міста, депутати міської ради, члени виконавчого комітету, науковці, студенти факультету лісового і садово-паркового господарства Уманського національного університету садівництва, перехожі, які озброївшись лопатами, «озеленили» головну площу нашого старовинного, але вічно молодого міста, висадивши 25 дерев платану. Крім того вже встановлено нові сучасні ліхтарі. А до Дня міста будуть розміщені лавки та урни для сміття. Всі ці роботи проводяться за кошти небайдужих уманчан.

Олександр Володимирович подякував присутнім за те, що напередодні святкування Дня міста вони долучились до такої ініціативи: «Ви робите свій вклад в розвиток Умані», та зазначив, що робота з благоустрою самого міста триває постійно.

Благодарим УМАНСЬКУ МІСЬКУ ВЛАДУ за информацию и фотографию.

http://uman-rada.gov.ua/index.php?option=com_content&view=article&id=2255:2014-10-01-14-18-38&catid=1:announcement&Itemid=2