В Умані облаштовують центральну частину міста

Новости города

11 вересня під керівництвом виконувача обов’язків міського голови, секретаря міської ради Олександра Цебрія відбулась нарада з питань благоустрою центральної частини Умані. На нараду були запрошені керівники архітектурної, комунальної, санітарно-епідеміологічної та екологічної служб міста, науковці з лісового і садово-паркового господарства Уманського національного університету садівництва та дендропарку «Софіївка».

Олександр Володимирович повідомив, що 22 серпня розпочато оновлення центральної частини міста. Наразі проводиться облаштування тротуару декоративною плиткою, а у подальшому планується озеленення території, встановлення нових ліхтарів та лавочок.

Значної уваги приділено питанню озеленення. Фахівці наголосили на необхідності висадки таких видів рослин, що відповідають санітарним нормам, декоративним якостям, є безпечними для людей та невибагливими в догляді.

На завершення Олександр Цебрій запропонував учасникам наради ввійти до складу робочої групи з питань благоустрою центральної частини міста, спільно розробити кілька проектів, що передбачають озеленення вулиці і площі, вивчити різні варіанти та на наступному засіданні визначитись із планом подальших дій. Також він ще раз наголосив, що всі роботи з благоустрою проводяться за кошти небайдужих підприємців та уманчан.

Відділ з питань внутрішньої політики виконавчого комітету Уманської міської ради
http://www.oda.ck.ua/?lng=ukr&section=2&page=3&id=14312