День знань в Умані

Одноклассники

31 серпня та 01 вересня у всіх загальноосвітніх школах та навчальних закладах міста Умань пройшли урочисті заходи, присвячені Дню знань. У гості до учнів та студентів завітали керівники структурних підрозділів міської ради, підприємств, установ, організацій міста, спонсори.

Виконуючий обов’язки міського голови, секретар міської ради Олександр Цебрій взяв участь у святкових лінійках в міській гімназії, загальноосвітніх школах №№ 3 та 5, де привітав учнів, батьків і вчителів зі святом, вручив школам телевізори та зазначив, що міська громада чекає від юних уманчан глибоких знань і добрих корисних справ, які в майбутньому примножать велич і славу нашої держави та рідного міста.

Незабутнім днем стало 1 вересня для першокласників – на Центральній площі міста відбулось Свято першокласника.
Учнів та їх батьків привітали заступник міського голови Людмила Кирилюк, депутат Верховної Ради України Антон Яценко, депутат обласної ради, почесний громадянин міста, генеральний директор ПАТ «Уманьферммаш» Анатолій Ліпкан, начальник відділу освіти Оксана Герасименко.

Кожному із 35 перших класів були вручені подарунки від міської влади та депутата Верховної Ради України Антона Яценка. У цей день для першокласників працювали майстер класи, які проводили керівники гуртків позашкільних навчальних закладів. Про рідну Україну учні перших класів малювали на асфальті центральної площі, про цікаве і корисне розповідали герої екологічного театру.

Тож побажаємо усім міцного здоров'я, життєдайної енергії, достатку, любові, добра і невгасимого прагнення самовдосконалення! Успіхів і натхнення всім юним громадянам України, які вирушають 1 вересня до прекрасної Країни Знань!

http://uman-rada.gov.ua/index.php?option=com_content&view=article&id=2174:2014-09-01-13-34-49&catid=1:announcement&Itemid=2
Благодарим УМАНСЬКУ МІСЬКУ ВЛАДУ