Спортсмени Черкаської області посіли 8 загальнокомандне місце

Спорт

19 по 22 серпня в м. Полтава відбувся командний чемпіонат України з веслування на байдарках і каное, в яких взяли участь команди з 23 областей України, 285 учасників. Дуже впевнено на цих престижних змаганнях виступили вихованці відділення веслування на байдарках і каное Уманської дитячо – юнацької спортивної школи №1.

Артем Душейко (учень школи – колегіуму №7), Олександр Гарань (студент Уманського державного педагогічного університету) в складі байдарки – четвірки з черкаськими спортсменами Олексієм Нагуляком, Миколою Пляшечко здобули бронзову нагороду на дистанції 200 м.

Сергій Гуляйко (студент Уманського державного педагогічного університету), Олександр Будков здобули бронзову нагороду в заїзді каное – двійок на дистанції 500 м.

Сергій Гуляйко (студент Уманського державного педагогічного університету), Олександр Будков, Микола Чаплоуцький (студент Уманського державного педагогічного університету), Михайло Біленький здобули бронзову нагороду у заїзді каное – четвірок на дистанції 200м.

У підсумку спортсмени Черкаської області посіли 8 загальнокомандне місце серед 23 команд.

Такий виступ є безперечним успіхом тренерів Владислава Грязнова, Олександра Іщенка, Олександра Рожанського, Тетяни Івасенко, а разом – це успіх уманської школи веслування.

Вітаємо переможців та їх тренерів.

Благодарим УМАНСЬКУ МІСЬКУ ВЛАДУ

http://uman-rada.gov.ua/index.php?option=com_content&view=article&id=2157:-8-23-&catid=1:announcement&Itemid=2