Умань вітає учасників чемпіонату з веслування на байдарках і каное

Спорт

15 липня в місті відбувся парад-відкриття чемпіонату Центральної ради фізкультурно-спортивного товариства «Україна» з веслування на байдарках і каное, присвячений пам’яті Заслуженого працівника фізичної культури і спорту України Ігоря Донцова. Крім уманчан, участь у чемпіонаті взяли команди з Дніпропетровська, Полтави, Херсону, Миколаєва, Черкас, Сміли, Гайворона.

Учасників змагань привітала заступник міського голови Людмила Кирилюк. До неї приєдналися організатори чемпіонату: представник Центральної ради фізкультурно-спортивного товариства «Україна» Володимир Білецький, головний суддя змагань Сергій Лесь, начальник відділу фізкультури і спорту Уманської міської ради Ольга Ремез. У своїх виступах організатори зазначали, що Ігор Петрович Донцов усе своє життя присвятив улюбленій справі – спорту. Своє вміння, досвід серце і душу він повністю віддавав розвитку фізкультури і спорту в Україні, вихованню підростаючого покоління.

Присутні вшанували пам’ять Заслуженого працівника фізичної культури і спорту України Ігоря Донцова хвилиною мовчання. Донька Ігоря Петровича Ольга Донцова подякувала за теплі слова на адресу її батька.

Відділ з питань внутрішньої політики та зв’язків з громадськістю виконкому Уманської міської ради
http://www.oda.ck.ua/?lng=ukr&section=2&page=3&id=13819