«РОСЛИНИ – СИМВОЛИ УКРАЇНИ»

Новости города

Учора, 29 травня, в Уманському державному педагогічному університеті імені Павла Тичини відбулася важлива подія – День відкритих дверей на агробіостанції.

Спільними зусиллями на агробіостанції створено ще один об`єкт для навчально-виховної роботи зі студентами – музей «Рослини – символи України». На святі відбулася церемонія його відкриття. Ідея створення такого музею була запропонована директором інституту природничо-математичної та технологічної освіти, професором Олександром Коберником. А втілили її у життя студенти природничо-географічного факультету спеціальності «Біологія», роботу яких організовувала доцент кафедри біології та методики її навчання Любов Соболенко.

На завершення заходу ректор УДПУ Наталія Побірченко висловила подяку науковцям та співробітникам агробіостанції, які невтомною працею забезпечують її належний стан й функціонування та нагородила їх почесними грамотами. Свято на агростанції завершилося, а ми зичимо всім, хто трудиться на благо науки, нових творчих успіхів на освітянській ниві!

Про це повідомили в прес-центрі УДПУ

"Черкаський край".
http://www.kray.ck.ua/component/k2/item/9008-roslini-–-simvoli-ukrayini