Новости Футбола

Спорт

* Перемога нашої команди ветеранів
* Команда УДПУ перемогла ДЮСШ з рахунком 5:2

Перемога нашої команди ветеранів

15-18 травня у м. Залізний порт Херсонської області відбувся сьомий Всеукраїнський турнір «Аурелія КАП-2014» з футболу серед команд ветеранів.

Учасниками турніру стали 7 команд: по дві команди з Києва та Херсону, а також по одній команді з міст Донецьк, Умань та Чорнобай. Змагання проводились по коловій системі. Наша команда здобула чотири перемоги та дві нічиїх. У фіналі зустрілись команди Умані та Донецька, матч закінчився з рахунком 3:3.
Тож, вітаємо уманську футбольну команду ветеранів із зайнятим першим місцем у Всеукраїнському турнірі «Аурелія КАП-2014».

http://uman-rada.gov.ua/index.php?option=com_content&view=article&id=1962:2014-05-21-14-00-28&catid=1:announcement&Itemid=2
_____________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________

Команда УДПУ перемогла ДЮСШ з рахунком 5:2

20 травня на стадіоні „Сокіл” відбувся фінал кубку міста Умані з футболу серед аматорських команд. У змаганнях брали участь сім команд: «Комунальник», «Дружба», «Інтересцентр», ДЮСШ, Уманського державного педагогічного університету, Уманського гуманітарно-педагогічного коледжу, ФК «Уманьферммаш».

У фінальному двобої зустрілись команди Уманського державного педагогічного університету та дитячо-юнацької спортивної школи. Перемогу в завершальному матчі отримала команда педагогічного університету під керівництвом тренера Олега Андрощука. Рахунок гри 5:2 показав беззаперечну перемогу педагогів. Переможці нагороджені кубком, грамотам та медалями.
Організатори турніру висловлюють щиру вдячність спонсору змагань приватному підприємцю М. Нікогда та керівнику СК „Уманьферммаш” В. Ковальчуку за надання допомоги в організації і проведенні змагань.
А ми вітаємо команду переможця та бажаємо подальших футбольних успіхів!

Благодарим "УМАНСЬКУ МІСЬКУ ВЛАДУ"

http://uman-rada.gov.ua/index.php?option=com_content&view=article&id=1965:-52-&catid=1:announcement&Itemid=2