Умань відзначила День Перемоги

Светлый праздник - День Победы

Victory Day Uman 2014

З нагоди відзначення 69-ї річниці Перемоги у Великій Вітчизняній війні в місті Умань відбулися святкові та пам’ятні заходи, присвячені цій події.

Ранок 9 травня розпочався з панахид в православних храмах міста по загиблих у роки війни. Продовжуючи вшанування пам’яті загиблих, громада міста взяла участь у мітинг-реквієму та покладанні вінків і квітів до Обеліску Слави та Алеї Слави Героям Уманщини.

Victory Day Uman 2014

Після чого в міському Будинку культури пройшли урочисті збори з нагоди чергової річниці Великої Перемоги. Секретар міської ради Олександр Цебрій привітав ветеранів зі святом, вручив ветеранам Почесні грамоти виконавчого комітету Уманської міської ради. По завершенню офіційної частини присутні переглянули святковий концерт.

У Центральному сквері традиційно для ветеранів та учасників Великої Вітчизняної війни керівництвом міста організовано «солдатську кашу».

Uman Victory Day 2014

Молодь провела автопробіг «Спасибо деду за Победу!». Прикрасивши свої автомобілі святковою атрибутикою, проїхали вулицями міста, а після завершення святкових та пам’ятних заходів підвезли всіх ветеранів додому.

На центральному стадіоні відбулись спортивно-масові заходи: змагання з стрітболу, волейболу, шашок та ін. У кінотеатрі «Комсомолець» безкоштовно організовано демонстрацію хронікально-документального фільму «Битва за лівобережну Україну».

Надвечір уманчани та гості міста мали можливість бути глядачами тематичного концерту духового оркестру Уманського обласного музичного училища імені Порфирія Демуцького.

Благодарим "УМАНСЬКУ МІСЬКУ ВЛАДУ" за информацию и фотографии.
http://uman-rada.gov.ua/index.php?option=com_content&view=article&id=1939:2014-05-12-13-41-40&catid=1:announcement&Itemid=2