Уманщина відзначила 69-річницю Великої Перемоги

Светлый праздник - День Победы

Вклонитися подвигу дідів та прадідів до обеліску слави у селі Краснопілка завітали нащадки: голова Уманської районної ради Олександр Дячук, заступник голови райдержадміністрації Олег Кожем’яка, депутати районної ради, начальник райвідділу міліції Олександр Мельник, голови сільських та селищної рад, працівники апарату райради, керівники структурних підрозділів райдержадміністрації, представники ветеранської організації, учнівська молодь ну і звичайно, найшановніші, наші славні ветерани.

А всіх тих, хто не дожив до сьогоднішнього дня, хто поліг на полях бою захищаючи Вітчизну пом’янули хвилиною мовчання.

В цей травневий день свої вітання та слова вдячності ми адресуємо перш за все ветеранам - фронтовикам, партизанам і підпільникам, трудівникам тилу, дітям війни - всім тим, хто на своїх плечах виніс тягар воєнного лихоліття – з такими словами до ветеранів звернувся голова Уманської районної ради Олександр Дячук.

Зі словами вдячності до ветеранів також звернулися заступник голови райдержадміністрації Олег Кожем’яка, сільський голова села Краснопілка, голова ветеранської організації Уманського району, а також, учнівська молодь.

Вшановуючи подвиг наших земляків у роки Великої Вітчизняної війни до обеліску слави лягли вінки та квіти пам’яті, та прозвучав салют.

А визволителям нашого краю, та й усієї Вітчизни, сивочолим ветеранам були вручені квіти.

По завершенню свята на усіх присутніх чекав святковий концерт та солдатська каша.

Уманська районна рада
http://umanrada.gov.ua/article_1353.htm