Уманчани достойно виступили в змаганнях з веслування на байдарках

Спорт

З 22 по 27 квітня у місті Дніпропетровську відбувся кубок України з веслування на байдарках і каное присвячений пам’яті Олімпійської чемпіонки Юлії Рябчинської. У змаганнях взяли участь команди з 20 областей України, 372 учасника.

Дуже впевнено на цих престижних змаганнях виступили вихованці відділення веслування на байдарках і каное Уманської дитячо – юнацької спортивної школи №1.

Юлія Юрійчук (учениця міської гімназвї) здобула бронзову нагороду у заїзді байдарок – одиночок на дистанції 1000 м та срібну нагороду у заїзді байдарок – четвірок на дистанції 500 м.
Назар Щербак, Богдан Щербак (учні школи №12), Чаплоуцький Микола (студент УДПУ ім. Павла Тичини) здобули бронзову нагороду у заїзді каное – четвірок на дистанції 1000 м.

Фриюк Ярослав та Душейко Артем (учні школи – колегіуму №7) здобули бронзову нагороду у заїзді каное – двійок на дистанції 1000 м.
Такий виступ є безперечним успіхом тренерів Іщенка Олександра Володимировича, Рожанського Олександра Євгеновича, Івасенко Тетяни Леонівни, Грязнова Владислава Геннадійовича а все разом - успіх уманської школи веслування.
Вітаємо переможців та їх тренерів.

Благодарим "УМАНСЬКУ МІСЬКУ ВЛАДУ"
http://uman-rada.gov.ua/index.php?option=com_content&view=article&id=1925:2014-04-29-12-25-35&catid=1:announcement&Itemid=2