В Умані відкрили головну ялинку

Как живешь, город?

Ялинка — найголовніший символ Нового року. Це дерево прикрашає не лише оселі, а й вулиці міста. Відкриття головної ялинки у центрі Умані відбулося у день Святого Миколая. Незважаючи на мороз, на дійство завітало чимало охочих уманчан.

З привітальним словом до всіх учасників свята звернувся міський голова Юрій Бодров, який привітав дітей та дорослих з початком новорічних свят. «На виконання соціальних ініціатив Президента України Віктора Януковича головним завданням для влади, згідно цих ініціатив, є соціальний захист та створення належних умов для виховання і розвитку майбутнього покоління. Я бажаю щоб добро та милосердя єднало нас нині і повсякчас заради щасливого майбутнього наших дітей та України. Хочеться, щоб у цей день було побільше доброти, посмішок, хороших справ. Хотів би побажати, аби Святий здійснив мрії кожної дитини та дорослого. Вітаю всіх зі святом», – сказав міський голова.

Для малечі та гостей це було цікаве свято з піснями та танцями, на яке завітало багато казкових героїв, які закружляли із дітьми в запальному хороводі навколо ялинки.
В новорічній кареті, запряженій кіньми, прибув найочікуваніший персонаж свята – Дід Мороз. Охочі розказували йому вірші та брали участь у різноманітних конкурсах.

Благодарим "УМАНСЬКУ МІСЬКУ ВЛАДУ"
http://uman-rada.gov.ua/index.php?option=com_content&view=article&id=1707:2013-12-19-14-28-06&catid=1:announcement&Itemid=2

Видео предоставлено на сайте Youtube.com - ТК Умань Новини