Відбулися урочистості закриття футбольного сезону на Уманщині

Спорт

26-го листопада, відбулося урочисте закриття футбольного сезону в Уманському районі. Такий захід проводився вперше. Справжнє свято очікувало на призерів чемпіонату Уманського району і всіх причетних до улюбленої гри на Уманщині.

Першим з вітанням до футбольний громади виступив Голова Уманської РДА і районної федерації футболу Петренко Анатолій Іванович. Він відмітив позитивні тенденції розвитку популярної гри у району. Висловив сподівання, що на цьому не зупинимося. Важливим було посилання, що Уманський район продовжить підтримувати чоловічу і жіночу команду - на наступний рік буде вишукуватися можливість не зменшити (ато і збільшити) їх фінансування.

Позитивною була оцінка минулого сезону і від першого заступника голови ФФУР - я взагалі оцінив рік, що минав, як неординарний! Повернення команди району до еліти обласного футболу (і виступила "УТК-Ятрань" пристойно як для дебютанта), срібні медалі чемпіонату України жіночої команди, введення нового стадіону в Городецькому (другий рік поспіль на Уманщині зводяться чудові арени!), адреналіновий кубок району і надцікавий чемпіонат в обох лігах - хіба не підстави для такої оцінки? При цьому головне, щоб ми розуміли, що це лише підмурок для подальшого будівництва - і тоді поступальний рух вперед не припинеться!

Потім приступили до власне головного дійства зібрання - нагородження призерів обох ліг. Чудові командні грамоти (ексклюзивного дизайну поліграфічного підприємства "Візаві") та гарні медалі отримали представники шести команд, що вибороли на це право.

Вперше нагороди отримали і кращі бомбардири обох ліг. При цьому їм було вручено подарункові сетрифікати (відповідно на 500, 300 та 200 гривень) від титульного спонсора SOCCER.BIZ.UA (потім на цю суму можна буде вибрати в SOCCER.BIZ.UA спортивну екепіровку)

Надалі настав час майстрів сцени. І присутні отримали в подарунок неперевершено виконані пісні від артистів районного будинку культури (за що хотів би особливо подякувати ім - впевнений, що до цих слів приєднаються усі присутні!)

Але це було ще не все! Подяками було відмічено людей, без яких не існували б 20 аматорських колективів Уманщини. Меценати, спонсори, активісти часто опиняються в тіні. А тому було дуже важливим привселюдно подякувати цим людям!

1. Комунальник – Пишнюк Анатолій Григорович
2. Інтерес-Центр – Яценко Анатолій Анатолійович
3. Паланка –Кучеренко Петро Федорович
4. Базис – Осадчий Володимир Олексійович
5. Світ Меблів – Микитчак Василь Павлович
6. Родниківка – Яремчук Руслан Анатолійович
7. Сушківка – Діхтяренко Валентин Миколайович
8. Дружба – Сочінський Микола Миколайович
9. Уманьферммаш – Трухін Сергій Миколайович
10. Пахтакор – Білоус Михайло Миколайович
11. Дмитрушки – Снітковський Ігор Васильович
12. Колодисте – Єгреші Костянтин Миколайович
13. Бабанка – Склярук Андрій Сергійович
14. Текуча – Сич Анатолій Григорович
15. Рубін – Угольков Володимир Олександрович
16. Кочержинці – Дудник Павлина Миколаївна
17. Посухівка – Кисіль Анатолій іванович
18. Полянецьке – Усик Сергій Олексійович
19. Іванівка – Сушкета Володимир Мусіойович

Окремі подяки від Голови ФФУР отримали Дубіна Віталі, Клімов Олександр та Андрощук Олег.

Отримали свої срібні медалі чемпіонату України і дівчата з нашої жіночої команди "Ятрань-Базис". Ця команда вже не перший рік заслуговує на схвальні відгуки. А кращого бомбардира чемпіонату України Анастасію Скориніну було нагороджено грошовою премією. Таким же чином було відмічено і майбутніх (надіємося на це!) зірок жіночого футболу - Оксану Білокур з Родниківки та Павлюк Тетяна з Кочубіївки.

І завершили чудовий вечір ще порцією позитиву від артистів Уманщини!

Такого ще на Уманщині ще не було! Сезон яскравих подій завершили на високій ноті! За це потрібно подякувати всім причетним, всім небайдужим, всім. хто посильно допомагав! Ну а далі... вже думками про сезон наступний! Тим паче SOCCER.BIZ.UA подав чудовий приклад! Якщо такий почин буде підтримано, то впевнений - ми ще не досягли вершин в організації нашого футбольного господарства!

Благодарим Игоря Соболенко за предоставленную информацию для нашего сайта.

Футбол Уманщини від Ігоря Соболенка
http://umanfootball.ho.ua/