Антон Яценко вирішив проблему води в Умані

Как живешь, город?

«Свято води»

Майже сорок років найбільшою проблемою в місті Умань була відсутність цілодобового водопостачання. Із 86 тис. жителів міста забезпечені водою були лише 13 тис. мешканців. Всі інші воду отримували по графіку або користувалися криницями та свердловинами.
Проте народний депутат України Антон Яценко виправив цю ситуацію та здійснив мрію уманчан мати у своїх домівках воду цілодобово.
Вже з 26 жовтня і завжди жителі всіх мікрорайонів Умані будуть забезпечені цілодобовою водою, з нормальним тиском та сталими тарифами.

З цієї нагоди 26 жовтня 2013 року Антон Яценко запрошує всіх на «Свято води», яке проходитиме на Центральній площі міста. Початок о 19.00.
В програмі свята:
• Урочистий пуск цілодобової води в Умані.
• Концерт народної артистки України Наталії Бучинської.
• Святковий феєрверк.

Сорокарічна ера тазиків, бачків та подачі води за графіком в Умані скінчилися.

ОГОЛОШЕННЯ!

Шановні жителі Умані!
Прошу Вас не набирати воду про запас і не накопичувати її в різних ємкостях. Це призведе лише до зайвих витрат води та недоцільних витрат коштів на сплату за воду. Відтепер – вода у ваших оселях буде постійно!
Закривайте, будь ласка, водопровідні крани ідучи на роботу або покидаючи оселю у справах. Такі заходи убезпечать від неприємних ситуацій із затопленням сусідів та вбережуть ваш дім.

Але якщо надзвичайна ситуація все ж таки виникла, або виникли проблеми з водопостачанням, рівнем тиску води, якістю її подачі, прошу телефонувати на мою гарячу лінію за номером 096 917 19 70, в приймальню КП «Уманьводоканал» - (04744) 3-23-86, 3-11-11 або особисто мені за номером - 067 406 83 61.

З турботою про Вас,
АНТОН ЯЦЕНКО

Видео предоставлено на сайте Youtube.com: UmanYatran

Благодарим "УМАНСЬКУ МІСЬКУ ВЛАДУ"
http://uman-rada.gov.ua