5 жовтня уманчани святкуватимуть День міста.

Как живешь, город?

25 вересня під головуванням заступника міського голови Петра Паєвського відбулось засідання організаційного комітету з підготовки та проведення Дня міста. Петро Борисович наголосив, що до святкування залишилось менше 2 тижнів, а тому слід вирішити чимало питань.

Цього разу на уманчан чекатимуть уже традиційні святкові заходи: урочиста хода трудових колективів міста, вітання п’ятисотого новонародженого, концерти та виставки творчих колективів уманських навчальних закладів, концерт камерного хору, флешмоб, безліч майстер класів, тощо.

Прийматимуть участь уманчани у кулінарному конкурсі. В ДІАЗ «Стара Умань» проходитиме художня виставка Івана Сердюка «Великому Кобзарю присвячується».

На центральному стадіоні планується проведення спортивних змагань. Приємною новиною стало те, що Софіївські Зорі знову повертаються до Умані, тому керівництво міста обіцяє, що святкування річниці міста стане незабутнім для всіх уманчан та гостей міста.

І звичайно, не обійдеться день міста без святкової вечірньої програми за участю народних артистів України – братів Яремчуків та яскравого феєрверку.

Благодарим "УМАНСЬКУ МІСЬКУ ВЛАДУ"
http://uman-rada.gov.ua