У Собківці відбулися районні змагання Найспортивніше село Уманщини

Спорт

Днями, у с. Собківка Уманського району відбулися змагання на призи районної ради «Найспортивніше село Уманщини», приуроченні 90-річчю утворення Уманського району та 22-й річниці незалежності України. У спортивному святі взяли участь голова районної ради Сергій Кулібаба, його заступник Валентина Швець, представники структурних підрозділів районної ради та райдержадміністрації, очільники територіальних громад, які очолювали сільські команди та жителі Уманщини.

Основною метою проведення традиційного заходу була популяризація фізичної культури та спорту, пропаганда і стимулювання здорового способу життя серед сільського населення.

Першимс з вітальним словом до присутніх на святі звернувся Сергій Кулібаба, який побажав учасникам змагань заповзяття, козацького здоров’я, спортивного довголіття, успішних стартів та перемог. Після урочистостого відкриття головний суддя Володимир Пею дав старт змаганням.

З великим спортивним запалом 6 команд із сіл Собківка, Іванівка, Кочубіївка, Ладижинка, Текуча й Сушківка вели боротьбу за перемогу у таких видах спорту, як: настільний теніс, шашки, перетягування канату, міні-футбол, гирьовий спорт, армспорт.

В усіх секторах розгорівся справжній дух суперництва. Не було байдужих і серед вболівальників. Звичайно, спортсмени віддавали всі сили перемозі. Але, як завжди, перемогли найсильніші.

Тож призерами і переможцями змагань нинішнього року стали:

I місце – команда із с. Іванівка (капітат команди Володимир Сушкета);
II місце – команда із с. Кочубіївка (капітат команди Галина Долгова);
III місце – команда із с. Текуча (капітан команди Сергій Гром).

Голова районної ради Сергій Кулібаба усіх призерів грамотами районної ради, а команді переможців вручив Кубок змагань.

За підсумками «Найспортивнішого села Уманщини» фіналісти будуть представляти район на зональних змаганнях «Найспортивніше село Черкащини», що відбудуться 1 вересня 2013 року на Уманщині.

Черкаська обласна рада
http://oblrada.ck.ua/novini/1463-u-sobkvc-vdbulisya-rayonn-zmagannya-naysportivnshe-selo-umanschini.html