Умань відвідав Посол Держави Ізраїль в Україні

Новости города

30 липня в рамках підготовки та відзначення єврейського нового року Рош-га-Шана м. Умань з офіційним візитом відвідала делегація Посольства Держави Ізраїль в Україні на чолі із Послом паном Реувеном Дін Елєм.
Члени делегації провели зустріч з керівництвом міста, під час якої ознайомилися зі станом підготовки до прийому паломників та обговорили заходи безпеки під час святкування Рош-га-Шана.

Пан Реувен Дін Ель подякував керівництву міста за багаторічну співпрацю та проведену роботу, і висловив сподівання, що відзначення Нового 5774-ого року пройде, як завжди, на належному рівні.

Також ізраїльська сторона повідомила, що цього року до м. Умань прибуде 12 поліцейських, які будуть сприяти охороні громадського порядку, та працюватиме цілодобово відділ консульського департаменту МЗС Держави Ізраїль в районі масового перебування хасидів.
На завершення Посол наголосив, що паломники зобов’язані дотримуватись чинного законодавства України, і ні в якому разі його не порушувати його.

Благодарим "УМАНСЬКУ МІСЬКУ ВЛАДУ"

http://uman-rada.gov.ua/index.php?option=com_content&view=article&id=1428:2013-07-30-13-46-12&catid=1:announcement&Itemid=2