Візит Надзвичайного та Повноважного Посла Франції в Україні

Новости города

5 липня з офіційним візитом м. Умань відвідала делегація з Посольства Франції в Україні на чолі з Його Високоповажністю Надзвичайним та Повноважним Послом Франції в Україні паном Аленом Ремі.

Під час зустрічі з керівництвом міста гостей проінформовано про історію поріднення з зарубіжними містами і зазначено, що Умань підтримує дружні зв’язки з 8 містами–побратимами з 6 країн світу, це Ромійї-сюр-Сен (Франція), Девіс (США, Каліфорнія), Мілфорд - Хейвон (Великобританія), Хаапсалу (Естонія), Курник, Ланьцут, Гнєзно (Польща), Ашкелон (Ізраїль).

Проте найдовше наше місто співпрацює з французьким містом Ромійї-сюр-Сен: у 2012 році відзначено 50-річницю партнерських відносин, які беруть початок ще з 1961 року, коли була отримана листівка від членів муніципальної Ради м. Ромійї-сюр-Сен з дружніми побажаннями.

Також гості мали можливість відвідати Картинну галерею, історико-культурний центр Брацлавських хасидів, дендропарк «Софіївка» та ознайомитись з виробництвом ПОСГП «Уманський тепличний комбінат».

Благодарим "УМАНСЬКУ МІСЬКУ ВЛАДУ"
http://uman-rada.gov.ua