За дороги взявся «Уманьферммаш»

Новости города

Тільки ледачий не ганив погані дороги в області. А от керівництво ПАТ «Уманьферммаш» в особі генерального директора Анатолія Ліпкана замість цього сам дбає про їх якість. Як тільки настали сприятливі дні, уманьферммашівці відремонтували дороги по вул. Енергетичній, Котовського та Постишева – там, де проживає найбільше заводчан.

- Добре, що проведено не просто ямковий ремонт доріг, а відновлено дорожнє покриття, розрите водоканалом та підприємством тепломереж, - говорить автомобіліст, технолог МБВ №3 Р.С. Гащенко. – Ті ями були справжнім лихом. Але, дякуючи нашому генеральному директору Анатолію Васильовичу, хотілося б, щоб всі, хто проводить ремонтні роботи із ушкодженням асфальту, мали за обов’язок його відновлення.

Такої ж думки притримуються всі заводчани. «Залатані» вчасно ями не дають дорозі руйнуватися далі. Відремонтовані дороги – це безпека, комфорт і зручність руху не лише автотранспорту, але й пішоходів.

- Якщо дорога рівна, то водії не маневрують по ній, уникаючи ям. А це ж і безпека пішоходів. Коли ж йдеш по поганій дорозі, то того й стережись, що на тебе можуть наїхати або обляпають у погану погоду, - говорить комірник ливарного цеху Н.І. Кириленко.

…Всі дороги, відремонтовані навесні ПАТ «Уманьферммаш», є комунальною власністю міста. У попередні роки, дбаючи про комфорт жителів рідного міста, завод також ремонтував чимало міських доріг та тротуарів.

О.ТКАЧ, начальник прес-центру ПАТ «Уманьферммаш

Черкаський край
http://www.kray.ck.ua/ekonomika/jkg/item/5134-za-dorogi-vzyavsya-umanfermmash