Свято Останнього дзвоника в Умані 2013

Одноклассники

24 травня у загальноосвітніх навчальних закладах міста пролунав останній дзвоник для 511 учнів одинадцятих класів, серед яких 46 випускників за високі досягнення у навчанні є претендентами на нагородження 38 золотими та 8 срібними медалями.

На святкові лінійки у навчальні заклади завітали представники виконавчого комітету Уманської міської ради, керівники підприємств, шефи, викладачі вищих навчальних закладів, працівники відділу освіти.

З успішним завершенням навчання привітав випускників школи №3 міський голова Юрій Бодров. У своєму привітанні він підкреслив, що знання, інтелект і компетентність є сьогодні найбільшою цінністю суспільства. Побажав учням щасливих доріг, оптимізму, віри у власні сили, здійснення усіх намірів та сподівань і подарував закладу п’ять сучасних комп’ютерів, придбаних за кошти міського бюджету.

Слова шани і вдячності за невтомну працю, терпіння, відповідальність за долю підростаючого покоління звучали в цей день на адресу вчителів та батьків в усіх загальноосвітніх навчальних закладах міста.

Видео предоставлено на сайте Youtube.com: ТК Умань Новини

Благодарим "УМАНСЬКУ МІСЬКУ ВЛАДУ"
http://uman-rada.gov.ua