ДВІЧІ ЛАУРЕАТИ

Культурная жизнь

Ансамбль народних інструментів «Акварелі» у травні двічі став лауреатом – Міжнародного та Всеукраїнського конкурсів.

У місті Дрогобичі відбувся VІ-й Міжнародний конкурс «Perpetuum Mobile». Організаторами конкурсу виступили Міністерство освіти і науки України, Дрогобицький державний педагогічний університет імені Івана Франка, Дрогобицьке державне музичне училище імені Василя Барвінського, Національна Всеукраїнська музична спілка.

Наш університет на конкурсі представляв Ансамбль народних інструментів «Акварелі» під керівництвом дипломанта Міжнародного та лауреата Всеукраїнських конкурсів, старшого викладача кафедри музичного мистецтва Віри Калабської. У напруженій конкурсній боротьбі з музичними колективами України, Росії, Білорусі, Польщі, ансамбль був визнаний журі одним із кращих і нагороджений Дипломом ІІІ ступеня (категорія VI-Б).
А в середині травня в місті Рокитне проходив Всеукраїнський конкурс-фестиваль баяністів «Кубок Надросся». Народний інструментальний ансамбль «Акварелі» вперше взяв участь у цьому фестивалі й був відзначений дипломом та кубком за друге місце у номінації «Ансамблі баяністів-акордеоністів та мішані ансамблі народних інструментів», категорія – студенти та викладачі вищих навчальних закладів ІІІ-ІУ рівня акредитації.
Велику вдячність ансамбль висловлює ректорату, профспілковому комітету університету та деканату мистецько-педагогічного факультету за підтримку і допомогу.

Вітаємо творчий колектив у складі Тетяни Радзівіл (викладач кафедри музичного мистецтва), Євгена Садового (студент 41 групи), Ярослава Бакала, Костянтина Степури (студенти 31 групи) та художнього керівника Віру Калабську з перемогою!

Бажаємо нових досягнень, творчих успіхів, визнання і слави у царині музичного мистецтва!

Прес-центр УДПУ
Офіційний сайт Уманського державного педагогічного університету імені Павла Тичини
http://udpu.org.ua/news.php?readmore=653