Умань готується до відзначення Дня Перемоги

Светлый праздник - День Победы

16 квітня під головуванням заступника міського голови Петра Паєвського відбулося засідання Організаційного комітету з підготовки та проведення загальноміських заходів із відзначення Дня Перемоги. В нараді взяли участь керівники органів місцевого самоврядування та виконавчих органів влади, установ, організацій, представники ветеранських організацій, члени організаційного комітету.

Петро Борисович детально проаналізував хід підготовки заходів із нагоди відзначення 68-ої річниці перемоги у Великій Вітчизняній війні. Попередньо планується, що ранок 9 травня розпочнеться з проведення мітингу-реквієму та покладання квітів до Обеліску Слави. Потім у міському Будинку культури відбудуться Урочисті збори за участю представників міської влади, учасників бойових дій, представників громадських організацій ветеранів війни та праці. Планується також традиційна «солдатська каша».

У Центральному сквері міста можна буде переглянути концертну програму за участю учнівської молоді. На завершення святкового дійства, о 20.30 відбудеться «Свічкова хода Пам’яті».

http://www.oda.ck.ua/?lng=ukr&section=2&page=3&id=9205
Черкаська обласна державна адміністрація