Відкритий турнір ветеранів з волейболу

Спорт

Volleyball tournament

23 березня в спортивній залі Уманського національного університету садівництва відбувся відкритий турнір ветеранів з волейболу пам’яті відомого фізкультурного діяча Василя Павловича Харсака.

Учасників змагань привітали міський голова Бодров Юрій Іванович, ректор університету Непочатенко Олена Олександрівна, начальник відділу фізичної культури та спорту Ремез Ольга Григорівна. У своєму привітанні Олена Непочатенко зазначила, що Уманський національний університет садівництва є не тільки освітнім, науковим центром, а й центром розвитку фізичної культури і спорту.

Приємно, що відкритий турнір, який має свою історію, свої надбання і проводиться вже в шістнадцяте, відбувається в стінах саме нашого навчального закладу. Ці змагання об’єднують спортсменів з різних міст України, різні покоління, популяризують вид спорту і дають можливість пишатися і не забувати видатного земляка Василя Павлович Хорсака, який виховав славну плеяду волейболістів.
Учасникам чемпіонату ректор університету побажала спортивних здобутків і яскравих перемог, а вболівальникам позитивних вражень!

Участь в змаганнях взяли команди міст Умань (Черкаська обл.), Первомайськ (Миколаївська обл.), Теплик ( Ві
нницька обл.).
В запеклій боротьбі змагання виграла команда м. Первомайськ, друге місце – м. Умань, третє – м. Теплик.

http://www.udau.edu.ua/ua/news/vidkritij-turnir-veteraniv-z-volejbolu.html
УНаУС.