Вітали визволителів міста Умань

Светлый праздник - День Победы

Початок березня об’єднує усіх уманчан у прояві почуттів патріотизму та гордості. Адже поряд з відзначенням 8 березня , знаменних дат Великого Кобзаря , щороку 10 березня ми відзначаємо День визволення нашого міста від фашистських загарбників. Це сталося в березні 1944 року. Традиційно, напередодні Дня визволення Умані та з нагоди відзначення міжнародного жіночого дня 8 березня – представники міської влади привітали визволителів рідного міста та жінок ветеранів війни.

«Це зараз вони старенькі сивочолі бабусі і дідусі. Наймолодшим з них Олені Федорівні Миронець та Федору Романовичу Копилову – по 88 років, а найстаршим – Ганні Ларіонівні Пілатовій та Катерині Харитонівні Шекстело – по 92. А колись, молоді і красиві вони завзято та героїчно день за днем виборювали перемогу та мирне небо над нашими головами, відбудовували країну і рідне місто після війни» - зазначив перший заступник міського голови Володимир Віблий.

Тож, 10 березня – в День визволення Умані від фашистських загарбників, всі уманчани можуть віддати данину шани героям війни та згадати загиблих.

http://uman-rada.gov.ua/index.php?option=com_content&view=article&id=1199:2013-03-06-14-57-56&catid=1:announcement&Itemid=2
Благодарим "УМАНСЬКУ МІСЬКУ ВЛАДУ"
http://uman-rada.gov.ua