Фестиваль–конкурс «Хореографічні візерунки»

Культурная жизнь

8 лютого за дорученням начальника відділу освіти Герасименко О.В. у міському Будинку культури вперше пройшов фестиваль–конкурс «Хореографічні візерунки». У фестивалі взяли участь хореографічні колективи загальноосвітніх навчальних закладів та Будинку дитячої та юнацької творчості, а це близько 500 учасників. Метою проведення фестивалю-конкурсу - є підтримка обдарованої молоді, сприяння розвитку творчих здібностей, професійної майстерності хореографічних колективів, формування естетичного смаку.

Для роботи у складі журі були запрошені висококваліфіковані спеціалісти у галузі хореографії Уманського державного педагогічного університету імені Павла Тичини та Уманського гуманітарно-педагогічного коледжу імені Т.Г.Шевченка.

З найкращими побажаннями до учасників фестивалю-конкурсу та усіх присутніх у залі звернувся заступник міського голови П.Б.Паєвський.

В кінці свята начальник відділу освіти О.В. Герасименко подякувала за надзвичайно емоційне, радісне, яскраве дійство, вручила учасникам фестивалю-конкурсу «Хореографічні візерунки» дипломи, побажала творчого розвитку, наполегливості та натхнення.

Проведений фестиваль-конкурс засвідчив, що навчальні заклади здійснюють наполегливу роботу у справі виховання підростаючого покоління і досягли успіхів у творчому становленні та розвитку особистості засобами художньо-естетичного мистецтва.

Офіційний сайт відділу освіти Уманської міської ради
http://osvita.uman.ck.ua/index.php/news/1-latest-news/370-hor-viz-2013.html