«Надвечір’я» в Умані

Наша память

Нещодавно в місті Умань відбулось чергове засідання клубу ветеранів війни та праці «Надвечір’я» за участю заступника міського голови, начальника управління праці та соціального захисту населення Галини Кучер, в.о. начальника відділу охорони здоров’я В’ячеслава Ананійчука та представників ЗМІ.

За традицією отримала запашний коровай та привітання з 50-річчям подружнього життя «золота» пара – подружжя Сологубів Марії Петрівни та Василя Купріяновича, які пронесли через усе життя любов, відданість і цінність сімейного вогнища, передавши їх своїм дітям і онукам.

Захоплюючим моментом зустрічі була презентація шостої збірки віршів уманської поетеси Тетяни Вербіної «Времени река». Творчість Тетяни Борисівни високо оцінена як в України, так і за її межами.

Про реорганізацію та покращення роботи станції швидкої допомоги розповів в.о. начальника відділу охорони здоров’я В’ячеслав Ананійчук.

Питання пільгового перевезення та забезпечення ТВ-тюнерами доповіла заступник міського голови, начальник управління праці та соціального захисту населення Галина Кучер.

Розважав присутніх своїми піснями новостворений ансамбль пенсіонерів та ветеранів «Гармонія».

http://www.oda.ck.ua/?lng=ukr&section=2&page=3&id=8639
Черкаська обласна державна адміністрація