Стартував чемпіонат області з міні-футболу

Спорт

Зона 2 - Умань - 27.01.2013
14.00 "Isport.in.ua" (Умань) - "УТК-Ятрань" (Уманський район) 0 : 7
Терещенко (4), Єжаченко В (7), Єжаченко Є (13,30), Малютін (17), Ткач (23), Гончаренко (35)

14.50 "Світ меблів" (Уманський район) - "Наша Ряба-2" (Катеринопіль) 5 : 2
Тетляков (11,27), Янчук (17), Казанюк О. (19), Репін (38) - осадчий (16,34)

15.40"Isport.in.ua" (Умань) - "Наша Ряба-2" (Катеринопіль) 1 : 7
Дубина (35) - Осадчий (9,24,36), Вдовиченко (10), Терещенко (11), Попов (19), Дячук (31)

16.30 "УТК-Ятрань" (Уманський район) - "Світ меблів" (Уманський район) 3 : 3
Єжаченко (1), Думенко (4), Ткач (5) - Терещенко (автогол ,7), Тетляков (17), Янчук (28)

17.20 "Наша Ряба-2" (Катеринопіль) - "УТК-Ятрань" (Уманський район) 1 : 4
онофрієнко (39) - Єжаченко Є (2), Ткач (19), Єжаченко 924), малютін (38)

18.10 "Світ меблів" (Уманський район) - "Isport.in.ua" (Умань) + -

Турнірна таблиця

1 місце - "УТК-Ятрань" - 7 очок

2 місце "Світ меблів" - 7 очок

3 місце "Наша Ряба-2" - 3 очка

4 місце "Isport.in.ua" - 0 очок

Уманчани засумували за футболом (чи його варіантом у залі - міні-футболом) і вщерть заповнили обидва балкони в спорткомплексі УДПУ. Тут маю відразу в бочку меду вкинути добрячу ложку дьогтю. Справа в тому, що цілком можливий варіант, що всі можливі міні-футбольні змагання в цьому спорткомплексі можуть пройти за зачиненими дверима. Сміття і залишені за собою "речові докази" "культурного" відпочинку декого з уманчан викликають чітке переконання, що ці гості забули, що вони все ж знаходяться в навчальному закладі. Не знаю яке буде прийнято рішення в УДПУ. Але аж геть не сумніваюся в тому, що якщо ще буде продовження (тобто уболівальників пропустять до УДПУ) з такими ж наслідками, то там же і буде поставлено крапку! ШАНОВНІ УБОЛІВАЛЬНИКИ! НЕ ПОЗБАВЛЯЙТЕ СЕБЕ І САМИХ ГРАВЦІВ ТАКОГО СВЯТА ЯК СЬОГОДНІ під час матчу "СМ"-"УТК-Ятрань"!

А тепер детальніше по події саме на майданчику.
В турнірі чітко відразу стало зрозуміло, що одна команда не зможе поборотися за путівку до другого кола. "Isport.in.ua" по суті був укомплектований гравцями однієї з так званих "груп здоров'я" і потягатися з майстровитішими суперниками не зміг. Втім дорікати цій команді не варто. Я б навіть підтримав їх починання. Спробували. Активно провели час. Молодці.

Значно більш гідний спротив чинили катеринопільці. Втім і вони не змогли відібрати очок у двох команд, які відразу передбачалися фаворитами "забігу" того дня. Тому дозволю собі зупинитися лише на одному матчі. А він якраз вийшов на славу!

"Світ меблів" на цей турнір заявився досить оригінальним складом. Команда по суті не мала нічого спільного з фаворитом районних змагань. В заявці було лише 3 гравці з числа номінального "СМ" та і то вони зявилися на полі лише в одному матчі, коли гру вже по суті було зроблено. А ось заявлені 7 лідерів ФК "Уманьферммаш" (точніше - було 6 гравців цього клубу плюс один новачок фермашівців) змушують по іншому дивится в цьому турнірі на меблевиків. Янчук, Щербина, брати Казанюки, Гірський, Репін підсилили б будь-кого в чемпіонаті області. Це внесло особливу родзинку в матч "СМ"-"УТК-Ятрань". Це вже був матч не просто земляків. А матч команд, що зійдуться в чемпіонаті області через пару місяців. Та й не секрет. що на майданчику зійшлися найсильніші на сьогодні гравці нашого регіону. Особливо приємно було глядачам, що все це місцеві виконавці. Я нічого не маю проти так званих "легіонерів". Але ніхто не сперечатиметься, що свої, рідні гравці по-особливому тепло сприймаються уболівальниками!

А матч вийшов на славу! Всі засумували за футболм! І сезон відкрився чудовим видовищем! Рівень гарний! Пристрасть - аж іскри сипалися! При цьому без жорстокості і хамства! А сюжет який!!! Вже на 5-й хвилині більш молоді "тепличники" вели 3 мячі! Досвідченніші "меблевики" (чи машинобудівники))))) змогли відігратися! А моментів біля обох воріт було - всі не описати! Трилер справжній! І нічійний результат все ж - найсправедливіший. Всі були в гарному настрої від такої гри. І дякували гравцям!
Чекаємо продовження!

Благодарим Игоря Соболенко за предоставленную информацию для нашего сайта.

Футбол Уманщини від Ігоря Соболенка

http://umanfootball.com.ua/