90 річниці утворення Уманщини присвячується

Спорт

Як проводить дозвілля молодь та жителі сіл Городецьке і Кочубіївка Уманського району можна було побачити, побувавши на волейбольному турнірі, який відбувся 20 січня в стінах Городецької загальноосвітньої школи І-ІІІ ст. та проходив під девізом: «90-ій річниці Уманщини присвячується».

У поєдинку зустрілися 4 волейбольні команди: молодіжна збірна с.Городецьке, збірна ветеранів с. Городецьке, педагогічний колектив Городецької ЗОШ та збірна команда с. Кочубіївка.

Спонсором турніру виступив керівник місцевого господарства ФГ АФ «Базис» Володимир Осадчий, який є активним учасником усіх спортивних змагань, які відбуваються на теренах Уманщини.

За підсумками змагань перемогу отримала збірна команда села Кочубіївка, 2 місцепосів педколективГородецької ЗОШ, 3 – ветеранська збірна с. Городецьке.

Спортивні змагання у стінах Городецької ЗОШ не є новиною. Проте, активного оберту вони набрали з приходом на посаду директора школи Ігора Кузьменка, молодої, ініціативної людини, здатної організувати колектив однодумців на добрі справи, який є також активним учасником спортивних змагань.

Сьогодні, за сприяння та фінансової підтримки Уманської райдержадміністрації, виконавчого комітету Городецької сільської ради та керівника ФГ АФ «Базис», в с.Городецьке проходить будівництво сучасного стадіону.

http://www.umanrda.gov.ua/view_information.php?id=1707