В Умані відкрили головну ялинку

Как живешь, город?

Ялинка — найголовніший символ Нового року. Це дерево прикрашає не лише оселі, а й вулиці міста. А центральна святкова ялинка – це місце не лише для зустрічей Нового року та різдвяних свят, а й цікаве місце для побачень. Відкриття головної ялинки у центрі Умані відбулося у день Святого Миколая. Незважаючи на сильний мороз, коли стовпчик термометру опустився до -10°С, на дійство завітало чимало охочих уманчан.

З привітальним словом до всіх учасників свята звернувся перший заступник міського голови Володимир Віблий, який привітав дітей та дорослих з початком новорічних свят та побажав всім гарного настрою.

Для малечі та гостей це було цікаве свято з піснями та танцями, на яке завітало багато казкових героїв, що закружляли із дітьми в запальному хороводі навколо ялинки. Родзинкою свята стала поява Діда Мороза та Снігуроньки. Що дуже здивувало та порадувало усіх присутніх. Охочі розказували вірші та брали участь у різних конкурсах.

http://uman-rada.gov.ua/index.php?option=com_content&view=article&id=1111:2012-12-20-14-10-43&catid=1:announcement&Itemid=2