Учитель року - 2013

Одноклассники

7 грудня в Будинку вчителя відбувся фінал міського етапу Всеукраїнського конкурсу «Учитель року - 2013». Мета конкурсу – виявлення та підтримка творчої праці педагогів, підвищення їхньої професійної компетентності, популяризація кращих здобутків освітян .
У 2012/2013 навчальному році конкурс проходив у номінаціях: «Фізика», «Російська мова», «Інформатика», «Музичне мистецтво», в ньому взяли участь 9 педагогів із шкіл №№1,3,4,8,11,12,14.

З вітальним словом до конкурсантів звернувся перший заступник міського голови Володимир Віблий, який подякував учасникам конкурсу за активну життєву позицію, творче ставлення до навчання та виховання дітей, ефективне впровадження інноваційних технологій в освітній процес. На святі була присутня секретар виконавчого комітету Валентина Новак.

За рішенням журі переможцем міського етапу конкурсу «Учитель року – 2013» визнано вчителя російської мови Уманської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів №11 ім. М.П.Бажана Мельник Юлію Василівну.

Усі учасники конкурсу отримали грамоти відділу освіти, які були вручені начальником відділу Оксаною Герасименко. Учителі, що посіли І, ІІ та ІІІ призові місця, відповідно до наказу відділу освіти були нагороджені преміями: за І місце - в розмірі посадового окладу, за ІІ місце – премією в розмірі 75% посадового окладу, за ІІІ місце – премією в розмірі 50% посадового окладу. Від міського комітету профспілки працівників освіти і науки всім учасникам конкурсу вручено солодкі призи, від ЗАТ «ТК Уманьхліб» учасники одержали торти.

http://uman-rada.gov.ua/index.php?option=com_content&view=article&id=1108:--2013&catid=1:announcement&Itemid=2