Фотоконкурс

Культурная жизнь

Умань місто унікальне. В ньому безліч гарних та неповторних куточків, які можна відобразити на фотографіях. Тому з метою популяризації міста та виявлення талановитих і небайдужих до рідного міста людей, телекомпанією «Умань» було організовано фотоконкурс «Умань для уманчан».

Днями за участю міського голови Юрія Бодрова відбулося урочисте підведення підсумків та нагородження учасників фотоконкурсу. Юрій Іванович завжди активно підтримує мистецькі та молодіжні ініціативи в нашому місті. Тож і цей фотоконкурс не залишив поза увагою і високо оцінив культурне, освітнє і мистецьке життя нашого міста.

Цього дня було відзначено не тільки талановитих фотографів, а й взагалі талановиту та активну молодь. Призами та грамотами були нагоджені ті, хто працював над виготовленням 10 роликів соціальної реклами під загальною назвою «Знай.Думай. Дій.» Слід зазначити, що Телекомпанія Умань вже не вперше проводить конкурс, в якому можуть взяти участь усі бажаючі. З гордістю можна сказати, що фотоконкурс «Умань для уманчан» пройшов успішно.

Благодарим "УМАНСЬКУ МІСЬКУ ВЛАДУ"
http://uman-rada.gov.ua/index.php?option=com_content&view=article&id=1097:2012-11-30-10-26-29&catid=1:announcement&Itemid=2

Видео предоставлено на сайте Youtube.com - novunuuman