"Уманьферммаш" другий рік поспіль "бронзовий"!

Спорт

Сергій Янчук – кращий бомбардир чемпіонату області

Відбулисья заключні матчі чемпіонату Черкаської області серед команд вищої ліги. ФК "Уманьферммашу" потрібно було перемагати в Катеринополі. І Уманчани перемогли 3:1 (Сергій Янчук, Владислав Горщинський-1), другий рік поспіль виборюють бронзові нагороди! Вітаємо гравців, тренерів і керівництво клубу та підприємства!

Як ви розумієте, в останньому турі "Зоря" змогла обійти "Шполу-ЛНЗ-Лебедин" і стати чемпіоном. Шполяни фінішували другими. "Уманьферммаш" в підсумковій таблиці на третьому місці. Правда, В.Мітасов, колишній тренер МФК "Христинівка", намагається в різних інстанціях оскаржити рішення КДК ФФЧО, згідно якого було його команді зараховано поразку в Шполі (тоді, нагадаю, христинівчани перемогли 2:0 в Шполі, але їм було зараховано поразку 0:3 в звязку із виходом зайвого легіонера). В.Мітасов намагається опротестувати рішення КДК. він звертався і до спеціалістів ФФУ. Я коментувати і прогнозувати перебіг подій по цій справі не буду. Лише додам, що тих три очки принесли б бронзові медалі саме МФК "Христинівці".

Але ми будемо відштовхуватися від офіційної турнірної таблиці і привітаємо наших земляків із другою "бронзою" поспіль.

http://umanfootball.com.ua/news/news3/512-umanfermmash-drugiy-pospl-bronzoviy.html

________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________

Вдруге поспіль ФК «Уманьферммаш» став володарем бронзових нагород чемпіонату області. Задля повторення цього результату уманьчани на виїзді обіграли «Нашу Рябу» - 3:1. Один з м’ячів забив Сергій Янчук. Для форварда цей гол став сімнадцятим в чемпіонаті області, що допомогло Сергію в суперечці бомбардирів випередити Антона Аганесова та Романа Поліщука. Першим зі званням кращого голеодора чемпіонату Янчука привітав наш сайт.

«Дякую за привітання, чесно кажучи, від вас дізнався про цю невеличку перемогу. Звісно, приємно ставати кращим, два роки тому з таким же показником (17 голів) я вже був кращим бомбардиром чемпіонату. Переконаний, що це не власне досягнення, а заслуга всієї команди, яка все зробила задля того, щоб я забивав.
Щодо завдань на сезон, думаю, ми їх виконали. Перед чемпіонатом керівництво говорило, що ми в минулому сезоні вже були третіми і бажано ще піднятися вище, але якщо пригадати, як ми завершили перше коло, то, думаю, бронза – це прийнятний результат. За втраченими очками ми поступилися лише «Зорі». В цьогорічному чемпіонаті була серйозна інтрига. Доля золота та бронзи вирішувалася в останньому турі. Нам потрібно було обігравати «Нашу Рябу». Наскільки мені відомо, команда з Катеринополя була фінансово мотивована «Христинівкою», не знаю точно, правда це чи ні, мене більше цікавить підсумок гри, яку ми виграли», - говорить Сергій Янчук.

http://cherkassy-sport.com/futbol/2553--sergij-janchuk--krashchyj-bombardyr-chempionatu-oblasti-