Безкоштовний Інтернет – в уманській бібліотеці-філії №4

Новости города

24 жовтня 2012 року в Уманській бібліотеці-філії №4 Уманської міської ЦБС відбудеться урочиста церемонія з нагоди відкриття пункту публічного доступу до Інтернету та початку надання нових послуг.

Відтепер жителі м. Умань зможуть безкоштовно пройти курси комп’ютерної грамотності, надсилати й отримувати електронну пошту, слухати музику, дивитися фільми, обмінюватися фотографіями, спілкуватися у програмі «Скайп», скористатися веб-ресурсами для пошуку роботи чи потрібних послуг, покупки товарів, організації поїздок, доступу до інформації органів влади і соціальних служб тощо.

Під час заходів відбудуться виступи міського голови м. Умань Юрія Бодрова, начальників структурних підрозділів міськвиконкому та представників програми «Бібліоміст» .

Початок заходу – о 12:00 годині, за адресою: м. Умань, вул. П. Комуни, 5.

Довідково:

Бібліотека отримала комплекти комп’ютерного обладнання і підключилася до всесвітньої мережі в результаті перемоги у конкурсі програми «Бібліоміст». Вона стала однією із понад тисячі сучасних бібліотек, які вже надають послуги і реалізовують проекти розвитку місцевих громад на основі інформаційних технологій.

Історії про те, як модернізовані бібліотеки змінюють життя окремих людей та цілих громад, можна знайти на веб-сайті програми «Бібліоміст» за посиланням: http://bit.ly/PKGQa9

Черкаська обласна державна адміністрація

http://www.oda.ck.ua/?lng=ukr&section=2&page=2&id=7503