"Бронзове" дербі за "Уманьферммашем"

Спорт

"Уманьферммаш" - МФК "Христинівка" 1:0
13.10.12. Стадіон "Уманьферммаш". 300 глядачів.
Арбітри: Залозний (Городище), Михайлюк (Черкаси), Литвиненко (Шпола)
"Уманьферммаш": Щербина, Репін, Коломієць, Дзига О., Казанюк Д.. Гірський, Ляхович, Гавенко (75, Ситін), Горщинський (90+2, Гут), Гаврилюк, Янчук (85, Злобін)
"Христинівка": Пальчик, Харченко (58, Буянов), Глушок, Войцехівський, Голуб, Погрібний, Козеренко (62, Галюк), Білоус (46, Мельник), Вітошинський (54, Адаменко), Пелах (46, Решетняк), Підвісіцький (72, Меджа Ганс)
Гол: Гаврилюк (35)
Попередження: Козеренко (45+2), Голуб (53), Гаврилюк (70), Буянов (76)

Турнірна ситуація для обох команд перед матчем була досить прозорою. В разі непрограшу в данному матчі робила "Христинівку" бронзовим призером (гості випереджали в таблиці уманчан на 1 очко і в останньому турі автоматично отримають технічну перемогу над "Авангардом", що знявся). В разі перемоги уманчани ж залишали за собою можливість також здобути нагороди. Для цього їм ще потрібно перемогти в Катеринополі над непоступливою "Нашею Рябою" (нічія або поразка там зробить христинівчан призером)

Такий відповідальний матч для обох команд мало коли стає ще й видовищним. І цей виключенням не став. Моментів суперники створили мало. І ціна помилки (як і в попередньому матчі , коли наша команда приймала "Зорю") була великою. Один гол міг вирішити долю протистояння.

Перші хвилини більш активною була "Христинівка". Але господарі швидко виправили такий стан справ. Але до реальних загроз не доходило. Особливо відмітив би центральних захисників христинівчан, які інколи з потугами, але ліквідовували потенційні загрози.
Але на 35-й хвилині уманчанам вдалася таки відмінна багатоходова комбінація і Сергій Гаврилюк гарним ударом відкрив рахунок.
По перерві ситуація не змінилася. Гості кинули в бій своїх лідерів - Галюка і Мельника, які чомусь розпочали поєдинок на лаві запасних. Христинівчани прикладали сили, щоб відігратися. Але захист "Уманьферммашу" збоїв не дав.

На 83-й хвилині трапився епізод, який змусив стадіон замовкнути в шокуючому очікуванні. Одному з лідерів уманської команди Сергію Янчуку стало зле і він опинився на газоні. Гру зупинили. І швидко гравці винесли ноші з карети швидкої допомоги. Туди допрали Сергія. Але автомобіль не залишав стадіон. Всі в шоці і переймаються - що з гравцем??? Натомість зявляється ще одна карета медиків. І видно як вони стурбовано метушаться. По завершенню матчу Сергій таки самотужки залишив медиків і попрямував до роздягальні.
Побажаю від імені усіх прихильників футболу, незалежно від їх клубних уподобань, Сергію швидкого одужання!

Благодарим Игоря Соболенко за предоставленную информацию для нашего сайта.

Футбол Уманщини від Ігоря Соболенка

http://umanfootball.com.ua/