Важлива перемога "УТК-Ятрань"

Спорт

Турнірна ситуація в першій обласній лізі в нашій підгрупі складалася таким чином, що для "УТК-Ятрань" по суті не було прохідних матчів. І ось 30 вересня команда Уманського району на власному стадіоні у Паланці приймала чи не основного конкурента - "Колос" з Вільшани. Перемога в цьому матчі відкривала перед обома командами гарні перспективи на підсумкове перше місце. Отож про важливість матчу - годі і говорити.

І насправді поєдинок видався дуже непростим. Суперники були гідними один одного. І все ж перший тайм був за нашою командою. Результатом стало два забитих мячі. Спочатку на 25-й хвилині відзначився Євген Єжаченко. А на 40-й хвилині холоднокровно реалізував 11-метровий наш центральний захисник - Руслан Мельник.

По перерві гості пішли рішуче вперед. перебудувавши власну гру. І нашій команді довелося потрудитися. захищаючи власні ворота. Коли ж "Колос" один гол сквитав (Гонда спромігся забити безпосередньо з кутового), то здалося-непросто буде. Але на 74-й хвилині знову попушення захисту гостей у власній штрафній. Знову 11-метровий. І друга спроба Руслана Мельника була також вдалою. Питання про переможця по суті було знято.

"УТК-Ятрань" здобула перемогу у важкому і важливому матчі. І закріпилася на першому місці. До радості уболівальників. Серед яких найзацікавленішими були керівники клубу і Уманського району (вони традиційно не пропускають матчі команди).
В наступному турі "УТК-Ятрань" відпочиватиме. А потім фінішний відрізок ще з 3-х матчів. Розслаблятися не прийшов ще час!

Благодарим Игоря Соболенко за предоставленную информацию для нашего сайта.

Футбол Уманщини від Ігоря Соболенка

http://umanfootball.com.ua/