Уманська школа отримала сучасний комп’ютерний клас

Новости города

Одна з найпотужніших шкіл Уманщини – ЗОШ №11 сьогодні отримала новий комп’ютерний клас. Такий подарунок навчальному закладу зробив голова облдержадміністрації, Герой України Сергій Тулуб під час робочого візиту до Умані.

Вручення комп’ютерів відбулося під час зустрічі очільника області з радою школи – вчителями, батьками, учнями.

«Якісна освіта вимагає новітнього обладнання та інноваційних форм навчання. Тому виконання програми комп’ютеризації шкіл «100 відсотків» є для нас пріоритетним завданням», – підкреслив Сергій Тулуб.

За словами Сергія Борисовича, нині найголовніше, що владі вдалося рішуче змінити на краще ситуацію з фінансування освітньої галузі, адже якщо у попередні роки середньорічний обсяг видатків на освіту складав 813 млн. грн., то сьогодні вони збільшилися більш ніж у 2 рази – сума видатків сягає близько 2 млрд. гривень.

«Ми робимо і будемо робити все для того, щоб ваша праця належним чином цінувалася, а престиж учителя неухильно зростав. Таке завдання ставить Президент України Віктор Янукович, на це націлена і вся владна команда», – звертаючись до вчителів сказав голова ОДА.

Таку думку підтримав і директор ЗОШ №11 Володимир Сокирський, і вчительський колектив.

«Педагогічний колектив нашої школи традиційно готує переможців олімпіад усіх рівнів, – зазначив Володимир Сокирський. – А завдяки підтримці обласної влади нам вдалося чимало зробити для забезпечення якомога комфортніших умов навчання для наших дітей».

Оглянути умови навчання школярів запросили і очільника області. Так, голова ОДА побував у кабінеті української мови, класі-музеї ім. М. Бажана, шкільний інформаційно-ресурсний центр, кабінет музики та бібліотеку.

«Я вже не вперше у вашій школі, однак сподіваюся, що під час наступного візиту у школі буде зроблено ще більше для якісного навчання дітей», – наостанок підкреслив Сергій Тулуб.

Черкаська обласна державна адміністрація
http://www.oda.ck.ua/?lng=ukr&section=2&page=2&id=7261